Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Wednesday, April 29, 2009

::latest about sotsem::

Okeh BAC, ade latest news about sotsem..
bace sini!

bak kata puan yasmiza,
ade dua:

SAMA ADA EXTEND atau..
AMIK SHORT SEM
extend tu bukannya sampai sem 9..tapi 10.
sanggup ke? Photobucket
eeeeiii...dengar je pasal extend mengucap panjang teros
tak sanggup wehh..nak ke tua kat sini?
kalau sedap tak pe gak..ni hampeh..huahuahua
**jahat ngutuk u sendirik**

kalau amik sotsem:

  • TARIKH : 10/5 ---> 27/6
  • UBS : Petang
  • YURAN : Yuran tuk ostel je..perkhidmatan tak masok **mintak-mintak x jadi cam sem lepas, pihak kewangan buat hal**
  • SUBJEK : Ekonomi Islam dan Accounting Information System (ais 1)
  • OSTEL : Tak tetap lagi k..

Jadual tak buat lagi..tapi puan akan cuba tuk buat kelas kita pada hari ahad sampai rabu. Tu je maklumat terkini yang aku tau setakat ni..kalau ade pape perubahan, nanti cite len kali ah..hoho. okey...jom mamam. lapo!

senyummmmmmmmmm :D

Photobucket

Tuesday, April 28, 2009

::short sem??::

short sem?
short course??

membantu? of coz..!
tapi bagi insan-insan yang nak cuti ianya akan menjadi sesuatu yang membebankan..
kalau banyak sangat problem, contohnya:

  • tak tau nak duk ostel mana
  • serik? mungkin! **yuran + kemudahan + ape-ape lagi..**
  • letih dah nak amik :(
  • kenapa tak boleh digabungkan saja subjek ais macam junior amik
haiyooo....
tak reti nak komen maaa!
banyak sangat masalah la..tak tau sape nak ngajar la..,
U macam-macam la! menci..!

banyak pendapat yang keluar dari mulut student..

BAC, please leave your comment here..
pandangan korang mengenai shortsem ni...
SAPE NAK AMIK SHORT SEM,AMIK..SAPE TAK NAK,TAK YAH.
boleh ke??? urmmmm...!!!!
p/s:letih dah nak pikir..makan megi lagi bagos..huhu

Sunday, April 19, 2009

::saya budak 4 flat::

eh korang!
ari ni 1st final paper aku
teka ape yang aku rasa..
gumbira?
tak menyabar-nyabar?
**perasaan di atas bagi insan-insan yang dah ready k**


bedebar tahap cipan ni! ..*kesian cipan*
korang bedebar tahap ape ek kalau nak exam?
ke x debar langsung???
hebat-hebat! haha :p
korang takpe la power..
tapi kan aku pun power gak senanye..*perasan kejap*
cuma malas aku melebihi segalanya
kalau lah mak ayah aku tau anak die malas??

flashback ok!,
kecik-kecik dulu aku selalu kena kejar ngn rotan..pastu tali pinggang..kena kurung sebab begaduh ngn adik adik aku..kena berdiri ngn abang aku kat tepi almari sebab ayah aku suh hafal sifir..padahal darjah 1 lagi masa tu. abang aku lak 6 tahun..kalau salah dan tak siap kerja sekolah aku tak boleh makan!

tapi sekarang ok!
benda tu sebenarnya mendidik aku menjadi seorang yang baik..
ecece~~~baik ke?? kikikiiii...
k la,
nak cau lu ah korang..
sambong bace la pulak
paper aku pukul 2.30..korang doakan aku bleh jawab ek!
heheheee..
pesanan penaja,
jangan bawak toyol dalam dewan pekse!
:)

Friday, April 17, 2009

tepat jam 2.32 minit pagi
grrrr...
tolong weh!
aku
LAPAR!!
megi!
biskut!
roti!
?????
ABIS STOK OK!
no no no..
apekah yang
PERLU DILAKUKAN???

semakin rancak perutku berbunyi dan memecahkan kesunyian di pagi hari

Monday, April 13, 2009

"bila april tiba..
hati mula berkata, bertahun lamanya perkenalan kita..
ku tanya padamu, kapankah..............tettt"


13 april..apekah dan mengapakah??
adakah ianya satu tarikh keramat? atau suatu tarikh yang membawa perubahan besar??
hehehe xtau xtau.. :D

takde la..
tarikh ni aku ade kenal sorang kawan..
13 april 2006
dah lama da..tapi sekarang die berada nun jauh disana..tak de la jauh sangat. negara jiran Malaysia je..hehe. tengah belajar..

motif teringat:
saja.., sebab die penah sebut tarikh ni 1st die kenal aku..
1st kenal pun on da phone je senanye..pastu jadi baik...
sebab die memang sorang yang baik..chewahh!
saya puji awak ni tau! hahaa...

tapi....tapi...tapi,
tu dulu la. sekarang ni die dah tak ingat kot..hehe
tak sure jugak sama ada die sedar akan kewujudan entry ni
**masa untuk tacing..**

mesej terakhir die:
"fly pagi esok..lama x dengar kabar awak ni..add dlm fs k..jaga diri. aslmkm"

dat's all....
tapi takpe la. buat die,
dimana jua anda berada, jaga diri jugak..belajar elok2 jugak..
semoga awak berjaya :)
thanx lot...sebab:

amik berat masa saya demam campak dulu
suka buat lawak :))
selalu bagi semangat suh study kat saya..
lastly, awak memang seorang kawan yang baik..hehe


Friday, April 10, 2009

boleh balik :)

i'm home now..
yuhuu ;))
sangat suka bole balik

tapiiiiii......
balik nanti x boleh nak main2 dah..
study week!
final dah sangat-sangat dekat
doakan kejayaan bersama..insyaallah berjaya! amin..:)

Sunday, April 5, 2009

::kami tak sihat::

berakhirnya program love horse, tamatlah sudah kokurikulum equestarian sesi 08/09..
haaa, yang tu nanti kite cite lain kali k ;)..


ni ade story lagi besh punya,.siap boleh taruk kat page depan buletin udm nih..hahaha!
"WABAK BATUK MELANDA student BAC 04"

Ya Allah...memang bingit sangat kelas dengan bunyi batuk (kite pun same je ;p)..Ramai sangat yang tak sihat. lepas sorang, sorang pulak, dan sorang lagik dan lagik..sampaikan lecture mengajar kat depan pun tak boleh nak dengar..

lec: saya tak nak dengar bunyi sebarang suara..batuk-batuk ape sume. i'm teaching u rite now.
kami: laa..cane nak tahan batuk nih?? mana boleh sekat2.
pae: batuk tetap batuk, angin tetap angin **nada pelahan**

haha..xleh blah btol. tp really tau. memang bising sangat kelas ngan bunyi batuk. tak penah lagi jadi camni sebenar nya..hehe. ape pun, diharapkan semua dapat sembuh dan sihat dengan cepat..insyaallah ;))


jom pakat gi serbu klinik kesihatan UDM sume..hehehe!