Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Monday, January 25, 2010

::THANKS =)::


Kenyang disebabkan
prosperity burger
hahaa
terima kasih Allah..

juga terima kasih buat Ali yang tanpa segan silunya bagi 'zakat' tiket bas aku nak balik cuti raya cina..
=D



*saya rindu awak; zidane si adik*
soooo much..


Saturday, January 16, 2010

::LELAKI DAN BOLA..ade komen?::


Hai hai haiii..

kalau dulu aku ade cite pasal perempuan dan beli belahnya kan.
kali ni kita cakap pasal kaum lelaki pulak.

bila orang sebut lelaki ni, sukan die macam sinonim je dengan bola.
bak kata iklan coca cola,
MAKAN BOLA, TIDO BOLA, MINUM COCA COLA
tido tak lena mandi pun tak basah..hahahhh
yang dah fanatik sangat tu lagi laaa, duduk depan TV 24jam nak tengok bola.

alkisahnya begini,
kawan aku ni a.k.a classmate la..
time tu first presentation kitorang subjek AUDIT.
kawan aku tu presenter yang pertama..
dengan tahap confident level yang tinggi die pun present la..
memang bagos ah..sampai la terkeluar ayat ni,

"kita ni kalau nak fikir, kena la fikir diluar KOTAK PENALTI!!"

hahaha..mau nya terburai gelak satu kelas.
semalam tengok bola ke cik abang oii??
haha..

tapi ok la, then sambung balik dan kitorg sume have fun..
^^

Wednesday, January 13, 2010

::TERKADANG::


TERKADANG,
pena yang berbicara lebih lantang berbanding lidah yang berkata kata.
TERKADANG,
pena yang menulis lebih lancang berbanding lidah yang mengutara.


untuk apa kau pena?
sekadar luahan di pinggiran?
takut untuk berkata kata?
atau hanya sekadar provokasi persembunyian?

kasihan kau pena. bermacam kata dilontarkan.
salah membawa erti.
salah mengutara pendapat.
juga salah cara kata kata.

tidak usah kau pena,
kerana terkadang lidah lebih membawa makna.


renung renungkan dan selamat beramal
(^^)v


Sunday, January 3, 2010

::DIA::

Semakin dekat kita padaNYA,
Semakin DIA menyanyangi kita

Perjalanan kehidupan yang semakin lancar,
juga bait patah perkataan..

Alhamdulillah..



- kurniakanlah kami hidayahMU Ya Allah, lancarkan perjalanan kami,
letakkan kami dikalangan mereka yang beriman, berikanlah kejayaan yang cemerlang kepada kami umat islam..amin -