Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Monday, January 31, 2011

::MEREKA DI BUMI MESIR::


Kerisauan yang semakin menjadi jadi terhadap pelajar malaysia di bumi mesir.


Sepupu aku, jj dah selamat balik Malaysia. sorang lagi husna dah selamat keluar dari mesir pergi ke UK.


tapi...abang dan kakak ipar aku masih terperangkap kat sane..Ya Allah, risaunnyee. Kelmarin mesej dorang boleh nak reply lagi. semalam mesej lagi, tapi da lost contact.



Semalam abah beli bagasi besar,

N: besanyeee ! nak buat ape beg besa ni??
A: beg abah nok wat g mesir nanti
N: dalam hati, *doh kite nok g mesir gane mesir tgh bergolak tuh*...


hurmmm..pp ! asma ! sehat selalu kamu disana. kami disini sentiasa mendoakan ! tskkkk T T



P/S: Lets raise our hands and pray for all Malaysian student at Mesir..amin.