Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Saturday, December 17, 2011

::KISAH KEROJE::



Mula mula takde la banyak kerja pun.
Nak tweet pun sempat.


 


Makin lama makin banyak kerja.
Biasa la tu..




dan semakin banyak file.

"hai file, kita kawan baik kan?
sudikah awak jadi cinta hati saya?"


File: tak sudii !
Tskk. :'(




Selamat la ada cinonet yang takut cicak yang kadang kadang datang ofis.
bola la kita bermain bersama.
weeeuuuuuu~~




Ok. 
Tata
:)



Thursday, December 15, 2011

::QUE SERA, SERA::



Assalamualaikum.


Duduk dekat ofis layan tenet sambil buat kerja, tangan rasa gedik nak on Youtube.
Tetiba terrrrrtengok la 1 video ni.


Video ni menunjukkan sekumpulan kanak kanak OKU yang membuat persembahan koir di hadapan ibu bapa dorang. Korang boleh tengok. Its really touch. Aku tengok pun da rasa nak mengalir air mata..wuwuwuuuu~~~

*Boleh stop lagu kat side tepi tu untuk play. thanks ^^*





"When I was just a little girl
I asked my mother what will I be
Will I be pretty, will I be rich
Here's what she said to me.

Que Sera, Sera
Whatever will be, will be
The future not ours to see
Que Sera, Sera
What will be will be.

When I was just a little boy
I asked my mother what will I be
Will I be handsome, will I be rich
Here's what she said to me.

Que Sera, Sera
Whatever will be, will be
The future not ours to see
Que Sera, Sera
What will be, will be."


P/S:
"Mereka punya harapan dan perasaan"


Tuesday, December 13, 2011

::HEPY BESDAY ABAH::



Message untuk abah:

"Babah,
Selamat hari tua abah. Jangan garang garang. Malam ni abah belanja makan.
hehe"


Abah reply:

"Terima Kasih anak abah"


12.12.11:
Hepy besday abah, Mohd Yusof b. Othman.
Semoga Panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa.
insyaAllah.
amen




Tahun depan 12.12.12
besday abah sama dengan tarikh aku kahwin. lalala
*ok, ini propa*
:)



P/S:
Abah punya besday, abah yang kena belanja..haha


Tuesday, December 6, 2011

::SIBUK::



Kesibukan sememangnya menghalang kita untuk bersuka ria dan melakukan aktiviti yang kebiasaannya dilakukan sebelum ni.


Sibuk tu takde masa.
Sibuk itu kadang kadang memeningkan.
Kadang kadang meletihkan
dan semestinya penat.


Oke, penat dan letih tu lebih kurang kot
*garu kepala*


- My love Mantap'ians -
Yanti takde masa ni.



- Makan makan : di Shukumvit a.k.a Sup Kambing-



Tapi sebenarnya sibuk tu bagus jugak bila kita memang takde apa nak buat. Bagus untuk mengisi masa lapang, dan bagus untuk perkembangan otak bila kita buat sesuatu kerja yang menyebabkan kita perlu untuk berfikir.
Ye la kan, tak kan nak duduk membuntang mata je kan.


Macam aku sebelum ni duduk rumah jadi suri rumah terhormat sampai gemok gemok da ni haa..pipi pun da tombam.
Tapi bila dah kerja ni ok je. Tapi sebenarnya makin gemok pun ade..hahahah.
 Kerja duduk dalam office menghadap laptop dan dibawah aircond. Memang membina lemak..


Dan kesibukan ini juga lah yang menyebabkan aku jarang untuk menghapdet blog.
*ni je tujuan utama nak cakap sebenarnya*
Hahaha

Ombak Rindu pun aku tak sempat nak tengok lagi ni..
cehh



- Cyber Troopers : Hotrel Crystal Crown -



- Majlis Sesi Ramah Mesra bersama Timb Menteri Belia dan Sukan, Dato' Razali Ibrahim : PWTC -



Till then,
chill

:)