Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Saturday, January 16, 2010

::LELAKI DAN BOLA..ade komen?::


Hai hai haiii..

kalau dulu aku ade cite pasal perempuan dan beli belahnya kan.
kali ni kita cakap pasal kaum lelaki pulak.

bila orang sebut lelaki ni, sukan die macam sinonim je dengan bola.
bak kata iklan coca cola,
MAKAN BOLA, TIDO BOLA, MINUM COCA COLA
tido tak lena mandi pun tak basah..hahahhh
yang dah fanatik sangat tu lagi laaa, duduk depan TV 24jam nak tengok bola.

alkisahnya begini,
kawan aku ni a.k.a classmate la..
time tu first presentation kitorang subjek AUDIT.
kawan aku tu presenter yang pertama..
dengan tahap confident level yang tinggi die pun present la..
memang bagos ah..sampai la terkeluar ayat ni,

"kita ni kalau nak fikir, kena la fikir diluar KOTAK PENALTI!!"

hahaha..mau nya terburai gelak satu kelas.
semalam tengok bola ke cik abang oii??
haha..

tapi ok la, then sambung balik dan kitorg sume have fun..
^^

6 comments:

LEMAN said...

minat bola x salah janji kerja lain settle

nuyu farhan said...

sume minat tak salah..selagi tak menyalahi agama dan undang2
hehee

QeMa said...

hahaha~ apekah kotak penalti
naseb baek abg ai bukan kaki bola =p

nuyu farhan said...

hahah..adik pompuan ai minat bola. sampai rebut2 tv :p

Zumairi said...
This comment has been removed by the author.
paksuu said...

betul la dia cakap tuh...di luar kotak penalti...Paksuu sokong haha