Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Tuesday, July 7, 2009

::suatu hari yang memenatkan::


Alhamdulillah..selamat suda tiba di udm, di hostel baru, di apartment baru.
long journey. sangat letih ma ini hari..
dalam pukul,

5: sampai bus stand.
6: sampai udm. *6 lebih. semayang then rest sket.*
9: amik kunci bilik kat pejabat asrama.
9: pastu g blok lama sebab nak amik barang yang bertan tan beratnya. huh! sangat berat oh..kalau la ade skandal kat udm ni, mesti bole mintak tolong suh angkut barang same..hahaha

10:
masuk bilik dan mula mengemas. sapu, panjat, buang debu..dan yang paling penting, mop satu umah! ciri ciri housemate yang bagus.haha..bajet je minah ni :p



**ni my room. agak besoooo dan selesa..hoho. meja n katil aku tempat yang nyala lampu tuh. sebelah tu romate yang tak datang lagi. barang tu?? sume aku punya..hihii**


2: baru siap kemas. so tired.........
3: lepas mandi pe sume, hehe..masa yang ditunggu tunggu...tido! charge energy tuk kuda petang nanti..still kena pergi even penat gile.
5: ke stable kuda.
9: kuar pulak beli barang. masa ni baru dapat makan.
lapo sangat sangat oh! kalau kat umah, cakap je lapa mesti dapat makanan tros..nak balikkkkkkkkkk *homesick bakal tiba*

11: sampai bilik. oh, romate baru sampai. tak bape kenal lagi..tapi curik curik dengar da bertunang.hehe


**note board yang tak sempat siap lagi. tak tampal ape pun lagi. tapi, gambar umi ngn abah zaman muda dulu tetap ade. hehe..windu. oh, yang biru tu kuda punya :)**


satu hari yang meletihkan.
now, sangat sakit tulang, sakit orat..macam orang tua.
okey la ye kawan kawan, nak tido dah.
esok kelas pukul 8 pagi...


gud nyte sume..
sweet dreamz & sleep tight
salam.


10 comments:

MuhD NoR AzyM said...

Carilah skandal utk kemudahan anda..ahakkss..=p

Zumairi said...

orait study jgn tak study..slmt study..kuda tetap tak lupa ;-)

DuRiAn rUnTuH said...

wawah..dok asrama senang la..kite ni terpakse dok luar..

ceLy. said...

wah. room dye best gile! huhu. kami walopn U kne bkongsi 22 org. huu.
sgt meriah. kekeke. :D

nuyu farhan said...

to azym:
nanti kalau ade ms, nak g carik ah..haha :))

to zumairi:
tengkiu2..kuda? oh,ia tetap dlm ati..hihi..

to durian runtuh:
duk lua ke?..ciannye.meh la dtg lawat ostel kite kalau ade ms:)

nuyu farhan said...

to cely:
wahhh..22? bia betol. luas mana bilik die?cm dorm ke??
meriah betul tu...

puspawarna said...

aku x siap kmas lg laa wei....
aku bkal pth pinggang laa ni....
huhu...

nuyu farhan said...

oloh..siannye ke mu.jgn la pth pinggang, tak dop driver nk bwk kete nnti..haha :p

sabir said...

WOW SEORANG YANG MENJAGA KESIHATAN BETUL........KE SAJE BT RAJIN NI

nuyu farhan said...

hehe..rajin betul la sabir.
tp, ms ni terlebih rajin sket kot.hoho :p