Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Thursday, July 30, 2009

::cerita yang tak tau best ke tak :p ::


CERITA SATU:


kenapa lama tak hapdet? seminggu kot. sebab:
sangat sibuk.

esaimen banyak!

persatuan banyak!
takde masa.
broadband lembab sebab duk kat blok ceruk dunia.

ohooo, ini ialah antara sebab sebabnya..
lagi alasan??
maap kan daku :(




CERITA DUA:


*Aku dah delete..hehe*

CERITA TIGA:


Company law pulak. pertengahan kelas budak budak ni pasing gula gula.
first tengok kotak gula gula,


N: ehh, ni masa kecik lagi ade!
N: selalu makan ni masa kecik. die ade empat kan..hihi

oleh sebab terlalu teruja sebab lama tak tengok kotak sweets ni, aku pun lukis la...


4 bulat: konon konon cam ade 4 gula gula la. dan kedudukan die akan jadi gitu bila die berada di kedudukan terletak gitu.


pastu aku pun cite la dekat kak linda. die duk sebelah aku masa ni *lec tengah ngajar kat depan*

N: nah coklat..ade 4 biji lagi. die duduk elok lagi. amik la :)

hahaha..sebab ayat dan lukisan kotak ni je dah sebabkan aku dan kak linda ketawa gila tak boleh nak kawal.
dah la duk depan sekali! depan lecture pulak tu.
nak gelak pun tutup mulut ngan buku, ngan tisu.


sebab tak tahan sangat nak gelak aku lari keluar pergi tandas. lepas gelak kuat kuat lam tandas.
sampai habis kelas pun tak habis nak gelak..*bagi aku lawak..hihii*


CERITA EMPAT:

esok malam ade interview pengambilan baru ahli kelab UDMEC (UNIVERSITI DARUL IMAN EQUESTRIAB CLUB) .

aku salah sorang dari interviewer die. dan yang bestnya ialah, jeng jeng jeng....

sume ahli baru ialah lelaki! hahaha..*mereng suda tiba*


malam ni pulak baru dikeluarkan senarai nama sape yang layak untuk di interview.


1: alaaa saya tertido la kak. tak sempat nak hantar borang. ruginyaaaa

2: oh kak, saya dah cari merata rata senarai ni. rupanya kat sini..

3: pastikan orang dapat masuk ek.hehehe

4: seluruh board saya cari ni. ok kak, kalau dapat saya belanja tau. nak ape? mocha? *hoho..takpe takpe. nanti orang fikir suh belanja ape :p*


saya adalah jujur ok. muahaha :))


CERITA LIMA:

wahhh, nampaknya sangat panjang menaip ini malam.
mentang mentang dah lama tak hapdet. 

 
semoga mata kawan kawan tak berpinar pinar untuk membacanya.hehe..

okey. tata
nyte
.........


5 comments:

Muhammad 'Aizat bin Anwar Apandi said...

salam
im 1st write dia side?
ho....gelak bangga!
kirim salam salman...
bukan senang naik kuda sampai putus tali selipar....tangan tergeliat plak tu...
so, ok x duk kolej kediaman celcom?ade pertandingan debat antara kolej kediaman k :)

nuyu farhan said...

hoho
bapak salman udah mari :p
putus selipar ek? sian oh..xtau la pulak. ingatkan tangan je yg seliuh. sebab tangan die selalu gerak kiri kanan. haha

ok je duk kediaman celcom.
so far so good..
ok jugak x dpt wreless..kalau x msti nak on9 24jam je keje.

debat?
yang banner beso bapok tuh?
huhu..orait, i'll be there
insyaAllah :)

Zumairi said...

ini cerita sang kancil dan kura kura ye?...he he..sory joke

nuyu farhan said...

hoho..sang kancil dan buaya.
juga kerbau dan buaya..

sizukaDeboss said...

wah..lme xupdate..skali update panjang entrinye..btw..all da besh in ur study!