Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Monday, November 16, 2009

hua3..aku malas!


Biasela kalau da last paper ni mood nak bace tu
macam dah takde je kan..

ape taknya, otak duk teringat nak balik je.
tambah tambah bila tengok ramai kengkawan yang da balik,
lagi la mood itu tarak.


Korang nak dengar satu cite tak,
ade la sorang kawan aku ni,
paper last 16hb..balik pun 16hb gak.
tapi yang aku tergelak besornya sebab die cakap paper die pukul 9-11..
tapi pukul 10lebih nak blah da,
sebab nak pergi kejar konvoi budak yang nak balik sama..

haha..sangat sangat la sengal die ni.
macam da confirm je dapat jawab abes sume pukul 10lebih..
haiyoo :))


last paper: company law, 18hb, 9- 12 p.m


6 comments:

LEMAN said...

ada 2 kemungkinan
1. dia dah study tahap maut
2. dia dah x kisah sbb dah nak blk sgt2.... jasad saja dikampus.... tp dah di tempat lain he he

Framestone said...

yeh yeh nuyu nk balik....

xsabo2 nk tgk nuyu lepak kat blog bro

www.broframestone.com

nuyu farhan said...

to leman:
haha..1 lagi, ms malam sblm exam tu nuyu tanya la,

"ko ni da abes bace ke?"
pastu die jawab,
"aku tak kisah ape nak jadi pun jadi laa"

haha

to bro:
beyeh bro..kekgi ade la tu. hehe

faizu said...

huhu..bhye tol..da xingt dunie da 2...

izzuddin2020 said...

cik nuyu kenapa malas-malas nie...heee...takpe benda nie boleh meninggalkan sifat malas nuyu..haha

sebab anda perlu jawab..

tag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

so cik nuyu check it at my blog yaa..jangan lupa jawab yee..hehe

Framestone said...

yes akhirnya nuyu datang jugak ke blog bro..really miss u la nuyu huhuhu rasa nak babap2 je cam babap bontot kuda...

bro dah jadikan ianya panduan.. hope nuyu or mbe2 nuyu leh la refer ek... klu boleh sebar2kan la info ini ek