Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Thursday, July 30, 2009

::cerita yang tak tau best ke tak :p ::


CERITA SATU:


kenapa lama tak hapdet? seminggu kot. sebab:
sangat sibuk.

esaimen banyak!

persatuan banyak!
takde masa.
broadband lembab sebab duk kat blok ceruk dunia.

ohooo, ini ialah antara sebab sebabnya..
lagi alasan??
maap kan daku :(




CERITA DUA:


*Aku dah delete..hehe*

CERITA TIGA:


Company law pulak. pertengahan kelas budak budak ni pasing gula gula.
first tengok kotak gula gula,


N: ehh, ni masa kecik lagi ade!
N: selalu makan ni masa kecik. die ade empat kan..hihi

oleh sebab terlalu teruja sebab lama tak tengok kotak sweets ni, aku pun lukis la...


4 bulat: konon konon cam ade 4 gula gula la. dan kedudukan die akan jadi gitu bila die berada di kedudukan terletak gitu.


pastu aku pun cite la dekat kak linda. die duk sebelah aku masa ni *lec tengah ngajar kat depan*

N: nah coklat..ade 4 biji lagi. die duduk elok lagi. amik la :)

hahaha..sebab ayat dan lukisan kotak ni je dah sebabkan aku dan kak linda ketawa gila tak boleh nak kawal.
dah la duk depan sekali! depan lecture pulak tu.
nak gelak pun tutup mulut ngan buku, ngan tisu.


sebab tak tahan sangat nak gelak aku lari keluar pergi tandas. lepas gelak kuat kuat lam tandas.
sampai habis kelas pun tak habis nak gelak..*bagi aku lawak..hihii*


CERITA EMPAT:

esok malam ade interview pengambilan baru ahli kelab UDMEC (UNIVERSITI DARUL IMAN EQUESTRIAB CLUB) .

aku salah sorang dari interviewer die. dan yang bestnya ialah, jeng jeng jeng....

sume ahli baru ialah lelaki! hahaha..*mereng suda tiba*


malam ni pulak baru dikeluarkan senarai nama sape yang layak untuk di interview.


1: alaaa saya tertido la kak. tak sempat nak hantar borang. ruginyaaaa

2: oh kak, saya dah cari merata rata senarai ni. rupanya kat sini..

3: pastikan orang dapat masuk ek.hehehe

4: seluruh board saya cari ni. ok kak, kalau dapat saya belanja tau. nak ape? mocha? *hoho..takpe takpe. nanti orang fikir suh belanja ape :p*


saya adalah jujur ok. muahaha :))


CERITA LIMA:

wahhh, nampaknya sangat panjang menaip ini malam.
mentang mentang dah lama tak hapdet. 

 
semoga mata kawan kawan tak berpinar pinar untuk membacanya.hehe..

okey. tata
nyte
.........


Saturday, July 18, 2009

::sick::


now,
injured
sakit sket kat bahagian pinggang



rest untuk seketika
tapi cikgu cakap yang stamina still nak kena jaga.
"awak nak kena selalu jogging"

tapi everything's fine,
takde sakit teruk pun
:)



Tuesday, July 7, 2009

::suatu hari yang memenatkan::


Alhamdulillah..selamat suda tiba di udm, di hostel baru, di apartment baru.
long journey. sangat letih ma ini hari..
dalam pukul,

5: sampai bus stand.
6: sampai udm. *6 lebih. semayang then rest sket.*
9: amik kunci bilik kat pejabat asrama.
9: pastu g blok lama sebab nak amik barang yang bertan tan beratnya. huh! sangat berat oh..kalau la ade skandal kat udm ni, mesti bole mintak tolong suh angkut barang same..hahaha

10:
masuk bilik dan mula mengemas. sapu, panjat, buang debu..dan yang paling penting, mop satu umah! ciri ciri housemate yang bagus.haha..bajet je minah ni :p



**ni my room. agak besoooo dan selesa..hoho. meja n katil aku tempat yang nyala lampu tuh. sebelah tu romate yang tak datang lagi. barang tu?? sume aku punya..hihii**


2: baru siap kemas. so tired.........
3: lepas mandi pe sume, hehe..masa yang ditunggu tunggu...tido! charge energy tuk kuda petang nanti..still kena pergi even penat gile.
5: ke stable kuda.
9: kuar pulak beli barang. masa ni baru dapat makan.
lapo sangat sangat oh! kalau kat umah, cakap je lapa mesti dapat makanan tros..nak balikkkkkkkkkk *homesick bakal tiba*

11: sampai bilik. oh, romate baru sampai. tak bape kenal lagi..tapi curik curik dengar da bertunang.hehe


**note board yang tak sempat siap lagi. tak tampal ape pun lagi. tapi, gambar umi ngn abah zaman muda dulu tetap ade. hehe..windu. oh, yang biru tu kuda punya :)**


satu hari yang meletihkan.
now, sangat sakit tulang, sakit orat..macam orang tua.
okey la ye kawan kawan, nak tido dah.
esok kelas pukul 8 pagi...


gud nyte sume..
sweet dreamz & sleep tight
salam.