Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Monday, November 30, 2009

Friday, November 27, 2009

2 in 1


SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG
KINI KAU BERSAYAP PERGILAH TERBANG
*chop2! aku takde sayap nak terbang cane..kena guna kuasa kame hame ha kot..haha*



SELAMAT HARI RAYA HAJI
+
SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 21
*tambah bilangan sorang pengundi*



usia; semakin bertambah
di kancah kehidupan pengorbanan
sukar atau senang?
itu aku tidak tahu..

dongakkan kepala tanyakan pada yang 'atas'
sejauh mana perjalanan aku
kerna aku tidak tahu


*buat korang, selamat menggemokkan diri makan lembu..pasing sini sket kalau ade lebih. moo...*


Monday, November 16, 2009

hua3..aku malas!


Biasela kalau da last paper ni mood nak bace tu
macam dah takde je kan..

ape taknya, otak duk teringat nak balik je.
tambah tambah bila tengok ramai kengkawan yang da balik,
lagi la mood itu tarak.


Korang nak dengar satu cite tak,
ade la sorang kawan aku ni,
paper last 16hb..balik pun 16hb gak.
tapi yang aku tergelak besornya sebab die cakap paper die pukul 9-11..
tapi pukul 10lebih nak blah da,
sebab nak pergi kejar konvoi budak yang nak balik sama..

haha..sangat sangat la sengal die ni.
macam da confirm je dapat jawab abes sume pukul 10lebih..
haiyoo :))


last paper: company law, 18hb, 9- 12 p.m