Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Thursday, April 1, 2010

::soryyyyy naik lori::


aku ade 1 lagu nak ditujukan pada korang:

"i am sorry
emak masak curry
adik goyang kaki

ayah cari bini *bukan ayah aku*
bini ayah chantik
macam bulu itik...muahahaa"

sOoRrryyyyy......
sebab lama tak update.
sangat sangat dan sangat busy sampai rasa nak jerit jerit + pengsan..hohoh

final exam is around da corner..lagi 18hari.
tapi esaimen dan presentation still lagi bertimbun timbun..

apepun kawan kawan,
kita MESTI KUAT untuk hidup dan untuk berjaya.
JANGAN MUDAH PUTUS ASA..
kalau ade problem yang rasa tak dapat nak settle sendiri, try share dengan kengkawan..mana tau dorang bole tolong.
paling penting, kita ada ALLAH yang sentiasa melindungi hambaNYA.

ape pun, chill k..
love u all :D

2 comments:

MohdFirdaus said...

aku suke part lagu ni yg bahagian bwh skali..muahhahahaha

nuyu farhan said...

hahaha..itikkkkkk