Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Monday, April 13, 2009

"bila april tiba..
hati mula berkata, bertahun lamanya perkenalan kita..
ku tanya padamu, kapankah..............tettt"


13 april..apekah dan mengapakah??
adakah ianya satu tarikh keramat? atau suatu tarikh yang membawa perubahan besar??
hehehe xtau xtau.. :D

takde la..
tarikh ni aku ade kenal sorang kawan..
13 april 2006
dah lama da..tapi sekarang die berada nun jauh disana..tak de la jauh sangat. negara jiran Malaysia je..hehe. tengah belajar..

motif teringat:
saja.., sebab die penah sebut tarikh ni 1st die kenal aku..
1st kenal pun on da phone je senanye..pastu jadi baik...
sebab die memang sorang yang baik..chewahh!
saya puji awak ni tau! hahaa...

tapi....tapi...tapi,
tu dulu la. sekarang ni die dah tak ingat kot..hehe
tak sure jugak sama ada die sedar akan kewujudan entry ni
**masa untuk tacing..**

mesej terakhir die:
"fly pagi esok..lama x dengar kabar awak ni..add dlm fs k..jaga diri. aslmkm"

dat's all....
tapi takpe la. buat die,
dimana jua anda berada, jaga diri jugak..belajar elok2 jugak..
semoga awak berjaya :)
thanx lot...sebab:

amik berat masa saya demam campak dulu
suka buat lawak :))
selalu bagi semangat suh study kat saya..
lastly, awak memang seorang kawan yang baik..hehe


2 comments:

khalil said...

entry berbau cinta..jgn marah..:P

nuyu farhan said...

haha..
ade bau ke?
tak de la..kawan-kawan je sume..
tetibe teringat zaman dulu :)