Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Sunday, April 5, 2009

::kami tak sihat::

berakhirnya program love horse, tamatlah sudah kokurikulum equestarian sesi 08/09..
haaa, yang tu nanti kite cite lain kali k ;)..


ni ade story lagi besh punya,.siap boleh taruk kat page depan buletin udm nih..hahaha!
"WABAK BATUK MELANDA student BAC 04"

Ya Allah...memang bingit sangat kelas dengan bunyi batuk (kite pun same je ;p)..Ramai sangat yang tak sihat. lepas sorang, sorang pulak, dan sorang lagik dan lagik..sampaikan lecture mengajar kat depan pun tak boleh nak dengar..

lec: saya tak nak dengar bunyi sebarang suara..batuk-batuk ape sume. i'm teaching u rite now.
kami: laa..cane nak tahan batuk nih?? mana boleh sekat2.
pae: batuk tetap batuk, angin tetap angin **nada pelahan**

haha..xleh blah btol. tp really tau. memang bising sangat kelas ngan bunyi batuk. tak penah lagi jadi camni sebenar nya..hehe. ape pun, diharapkan semua dapat sembuh dan sihat dengan cepat..insyaallah ;))


jom pakat gi serbu klinik kesihatan UDM sume..hehehe!

No comments: