Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Sunday, April 19, 2009

::saya budak 4 flat::

eh korang!
ari ni 1st final paper aku
teka ape yang aku rasa..
gumbira?
tak menyabar-nyabar?
**perasaan di atas bagi insan-insan yang dah ready k**


bedebar tahap cipan ni! ..*kesian cipan*
korang bedebar tahap ape ek kalau nak exam?
ke x debar langsung???
hebat-hebat! haha :p
korang takpe la power..
tapi kan aku pun power gak senanye..*perasan kejap*
cuma malas aku melebihi segalanya
kalau lah mak ayah aku tau anak die malas??

flashback ok!,
kecik-kecik dulu aku selalu kena kejar ngn rotan..pastu tali pinggang..kena kurung sebab begaduh ngn adik adik aku..kena berdiri ngn abang aku kat tepi almari sebab ayah aku suh hafal sifir..padahal darjah 1 lagi masa tu. abang aku lak 6 tahun..kalau salah dan tak siap kerja sekolah aku tak boleh makan!

tapi sekarang ok!
benda tu sebenarnya mendidik aku menjadi seorang yang baik..
ecece~~~baik ke?? kikikiiii...
k la,
nak cau lu ah korang..
sambong bace la pulak
paper aku pukul 2.30..korang doakan aku bleh jawab ek!
heheheee..
pesanan penaja,
jangan bawak toyol dalam dewan pekse!
:)

3 comments:

uni ayong said...

good gurl....moga2 mu jd anak yg baik n kwn yg baik....huhuk! wish ur dream come true.

ibnuyusuf said...

hahaha..ko ni mengingatkn kembali kpd zaman muda2 aku dulu kala..kekekekeke..anyway,skrg kte dh jd yg terbaik..mekaseh abh n umi..

nuyu farhan said...

betul..
dulu tiap2 ari kena rotan..
ko ngan aku teruk kena..nanan ngn wewek bese je. haha

wewek lak ngn selimut die..yang "besa" kat bucu tuh..hahaha.kita letak minyak wangi kat bucu selimut tuh..

hahaha..thanks lot tuk umi n babah
:D