Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Tuesday, August 18, 2009

::entri kali ni adalah baik sket..hehe::


Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..


hehe..panjang sket kali ni
sehat ke semua? sehatt cikguuuu......harap gitu la yer.
semoga kita dijauhkan dari virus H1N1 yang kian menular :)

InsyaAllah, kalau takde aral melintang, sabtu ni kita pose dah..
Tak sangka kan..rasa kejap je.
paling penting, aku pun sempat la jugak merasa pose kat umah sehari sebelum balik U :)

Bulan Ramadhan ni adalah bulan yang suci..
dan kita sebagai umat islam digalakkan untuk beramal bagi memperoleh keberkatan hidup di dunia dan akhirat kelak..
banyakkan berdoa, berzikir, sunat tarawih, dah menjadi amalan biasa bila datangnya bulan Ramadhan..

dan kepada student,
masa ni la kita boleh bangun malam..
buat qiamulai ke, then kita study..hehe

Apepun,
tak sabar nak tunggu bulan pose datang..

suasana die ni yang lain sikit..
suasana berpuasa
suasana menahan lapar dan godaan
suasana beli lauk bukak pose
paling penting, suasana bukak pose ramai ramai....haaa, ni yang paling best..






..SELAMAT BERPUASA BUAT SEMUA..
selamat menunaikan ibadah




8 comments:

Framestone said...

he...23x oh mgu nie dok rumah ek... patut la... pose leklok n balik u leklok ek

puspawarna said...

huhu...
sku x dpt bukr pose kt umah laaa...
sedeeyyyy....

nuyu farhan said...

to bro:
a'aa, duk umah je. nak jalan jauh2 xleh..h1n1. tQ2, camat pose jugak :)

to leya:
iye eh, amat keciannn.hehe..
xpe2, nnti aku tlg kem slm kat makann bukak pose kat umah ni ek.. :p

Anonymous said...

to leya:
bagos3...
anda seorg student yg setia pd kelas..hehehe...

to nuyu :
bgos3 jugak...
anda seorg ank yg teringin nk bukak pose kat umah...
tapi jgn ponteng kelas udahhhh...
haha...
selamat pose !!!!

nuyu farhan said...

to anonymous:
hahaha..
org x ponteng cls pun. betolak balik sabtu mlm. sampai ahad pagi then tros pegi cls..huhu

Zumairi said...

salam ramadan...jgn tinggal sahur k

nuyu farhan said...

to zumairi:
hoho, semakin tiba nampaknya. salam ramadhan juga buat kamu..:)

Framestone said...

he..23x bile la nk cuti h1n1 lagi nie huhu... dengar cite ade ura2 nk dicutikan he..23x best la pulak huhuhu nk rest dari koje