Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12 (Untuk Abah)



Aku bet start pukul 12 tengah malam semalam ramai yang post status pasal tarikh ni kat facebook.
Tak kurang yang post 12.12.12 jam 12:12:12 saat.
Ada juga yang buat tarikh kahwin (macam-macam lagi lah).
Pendek kata, tetiba nombor 12 jadi bak retis meletup dan terhangat dipasaran.
 Apa tak nya,



Ada juga yang cakap,
"Ada apa pada nombor"
"Jangan agungkan nombor"
dan lain-lain


Tapi tak kisah la kan. Sebab setiap tahun seperti tahun-tahun lepas aku memang tunggu tarikh 12.12 ni. Cuma tahun ni jatuh nombor cantik pulak (what a coincidence ! ) 


Makanya (jeng jeng jeng), 

JUST FOR YOU ABAH !
 

 

MMS untuk Abah tadi :)

Dan Abah reply,
"Terima Kasih dari abah untuk anak abah. Jadi lah anak yang Solehah"
In Sha Allah...Amin



P/S:
Teringat masa 11.11.11 aku ada post cakap nak kahwin tarikh ni.
Tapi takde pon. So, propa semata-mata..haha


No comments: