Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Monday, December 10, 2012

:: Habis Final ::



Semalam habis final.
Hari ni start intersesi. New subjects. 
Homaiii, letih stay up berapa hari tak cukup tido tak hilang lagi ni. Tapi kata orang, ini lah pengorbanan.
(Pengorbanan orang kat Gaza tu lagi teruk kan..sobsobsob..)


Hari ni aku pergi sekolah (universiti) sambil bawak komik 'Gempak' dengan harapan tak de kelas. (macam budak nakal yang punyai cita-cita nak menjadi seorang lecturer)
Dan lepas tu aku dapat tahu memang takde kelas
(Dalam hati, berbunga..hehe)




Dan sekarang aku dekat rumah no. 2 (library), bajet nak lepak sambil tengok tv tapi takde cerita best.
Sekian..


P/S:
May Allah bless in whatever we do..In sha Allah..Amin :)


No comments: