Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Tuesday, September 13, 2011

KAWAN- 1



Ada sorang kawan namanya Salim.
Beliau seorang yang pemalu, tapi dengan perempuan je kot
*aku harap aku boleh hilangkan malu die tu..haha*


Salim cakap,
- Aku kena makan 'ubat'
- Kena berdikari sebab aku dah tua.
- Aku balik rumah bukan buat ape pun, online 24 jam.
- Nak kerja tapi malas.


Haha..ape ape je la.
Tapi yang penting, terima kasih sebab teman aku tunggu komuter tadi.
Aku bukannya tak reti naik komuter..reti je.
Cuma aku tak tau bape lama masa perjalanan *nak bajet masa sampai rumah* + aku tak tau yang aku kena tunggu kat seberang komuter tu ke atau tak payah naik jejantas tu..hehe



P/S:
Thanks untuk Balap jugak sebab teman same..*mula mula aku ingat balapan ke ape..hehe*

2 comments:

SaLiM JohaRi said...

haha..nuyu ni memang balapan la..

Nuyu Yusof said...

hahah..salim lah. ingat balap ape..