Google+ Followers

KORANG KAWAN AKU

Wednesday, September 21, 2011

::TIMMY TIME::



Sekarang ada satu lagi kartun yang aku rasa best untuk aku layan.
"TIMMY TIME"





Kartun ni mengisahkan gelagat sekumpulan anak binatang yang pergi sekolah. Ada burung hantu, kucing, itik, anak kambing biri biri. Serius comel ! haha



Adik aku selalu cakap,
"Akak ni nanti takpe la, kalau ada anak tak payah susah nak berebut tengok TV. Semua tengok kartun"
*Habis la laki aku nanti..padan muka ! haha*



Tak kisah la orang nak cakap macam budak budak ke hape. Yang penting aku suka tengok dan tak kacau orang.



*bole stop muzik belah kanan tu kalau nak play vd..trimas.*



*********************


Oh ye, 
Again.
Lagi gambar comel by Hafiz Dahlan
:)